М’ясо вийшло сухим і жорстким?
Іноді, готуючи м’ясо, ми допускаємо серйозні помилки, які роблять з соковитого м’ясного шматка сухий і несмачний продукт. Часто таке трапляється, якщо м’ясо довго варилося або провело багато часу в духовці. В результаті йому не вистачає колишньої соковитості. Повернути її, як думає багато господинь, вже не вийде. Але це не так. Повернути продукту соковитість можна за допомогою простого способу.
Що знадобиться?
Прості продукти: цибуля, помідор, рослинна олія, трохи оцту, сік лимона.
Що і як робити?
Щоб повернути м’ясу колишню соковитість, наріжте його тонкими скибочками. Їх розкладаємо на тарілку, після чого зверху посипаємо цибулею з помідорами (їх дрібно нарізаємо), додаємо рослинну олію, кілька крапельок оцту і трохи лимонного соку. Можете додати улюблені спеції і приправи.
Після того, як м’ясо постоїть 5-10 хвилин, воно вбере в себе сік від нашого маринаду і знову стане не тільки соковитим, але ще й дивовижно смачним. Навіть вид продукту зміниться в кращу сторону, і ви зможете сміливо подавати його на стіл.